Català | Français | Español
Pàgina principal
Estàs situat a: Pàgina principal > Edicions > Fons editorial

Fons editorial

Amfiteatre de l'Eterna Sapiència
Aquest Amfiteatre de l'Eterna Sapiència, són els comentaris o anotacions que dóna H. Khunrath als 365 versets, un per a cada dia de l'any, extrets dels llibres de la Saviesa, dels Proverbis i de l'Eclesiastés (tots ells atribuïts al Rei Salomó), i posats en l'ordre volgut pel seu autor. Tots ells tenen per objecte la questa de la Sapiència Eterna, la Sapiència encarnada. Amb els seus comentaris o anotacions, H. Khunrath, ens explica i comenta els versets, ens els obre, diríem. També ens aconsella de llegir-ne un cada dia de l'any, però són tan rics, que és impossible de llegir-ne un de sol, doncs les referències a les Sagrades Escriptures, als autors Pagans, a J. Reuchlin, als autors hermètics i al mateix Amfiteatre, són múltiples i variades en cada verset. Així la lectura d'un sol verset et pot dur ben lluny en les teves meditacions.

Més informació


El Compendi dels Secrets Químics
"El Compendi dels Secrets Químics. On es veu la natura dels animals, vegetals i minerals totalment al descobert. Amb les virtuts i propietats que composen i conserven el seu ésser; i un Tractat de la Medecina General. Pel Sr. PIERRE JEAN FABRE, Doctor en la Facultat de Medecina de la Universitat de Montpeller. A parís, 1636." Així diu el títol complert de l'obra.

Més informació


El fil d'Ariadna
El nostre anònim autor, amb aquest títol, ja ens presenta d'antuvi el nostre laberint inextricable i de pas també el laberint que són les veres obres dels Filòsofs pels que som ignorants. Aquestes obres ensenyen la Ciència Divina o l'Art Diví, però solament una revelació divina permet el seu aprenentatge i profit.

Més informació


El Misteri de la Creu
El Misteri de la Creu, és un tractat del 1700 que ens proposa una visió hermètica del que significa, en un sentit profund, la creu. Li segueix l'Hortulus Sacer (El Jardí Sagrat), un petit poemari digne de ser meditat.

Més informació


Els cinc llibres de Nicolas Valois
Nicolas Valois va escriure aquests cinc llibres per al seu fill. Es tracta d'un mestre únic per la simplicitat i la precisió del seu ensenyament. Però aquest llibre es tanca si és llegit en l'escola dels avars d'aquest món. En les escoles de les Muses, aquest llibre no s'assaborirà sense paciència, ja que l'or d'Hermes és el repte del Saturn filosòfic. (EH)

Més informació


La Geomància Tradicional
Aquest tractat de La Geomància Tradicional, del xeic Hadji Khamballah que presentem aquí en la seva traducció catalana, és, sens dubte, el millor tractat de geomància que ha caigut a les nostres mans. Hi destacaríem la seva claredat d'exposició de les lleis geomàntiques, així com la seva capacitat didàctica, la qual cosa permet, a l'estudiant d'aquesta ciència, capbussar-s'hi amb seguretat, ja que pot disposar d'un bon guiatge a través de les giragonses d'aquest art oracular.

Més informació


La Conversa del Rei Calid i del Filòsof Morienus sobre el Magisteri d'Hermes
Aquesta obra,La Conversa del Rei Calid i del Filòsof Morienus sobre el Magisteri d'Hermes, comença explicant l'encontre entre Morienus, filòsof cristià, i Calid, rei musulmà d'egipte. En el primer encontre Morienus, després d'acabar l'obra alquímica que havia fet pel rei, fugí tot menyspreant les riqueses i els honors que li oferia Calid. Quan marxà, va deixar al voltant del vas que contenia l'elixir aquestes sàvies paraules: Qui té en sí mateix tot el que li cal no necessita l'ajuda de ningú. Després de llegir-les Calid no descansà fins a retrobar Morienus a fi que li transmetés la seva saviesa.

Més informació


Octavi Aluja 2008 | Tots els drets reservats | Avís legal | Condicions d'us | Contactar